یافتههای
جدید دانشمندان نشان میدهد چای به تنهایی باعث کاهش شدید آهن موجود در
خون میشود که برای جبران آن افراد باید هنگام خوردن چای، چاشنیهایی را در
کنار آن مصرف کنند.
دانشمندان با انجام آزمایشاتی دریافتند لیمو عمانی یکی از چاشنیهایی است
که افراد برای افزایش خواص آنتی اکسیدانی آن را همراه چای در قوری
بجوشانند.
بررسیها نشان میدهند، لیمو عمانی خاصیت ضدسرطانی آن را ۲ برابر میکند و میتواند به عنوان یک مسکن آرامبخش عمل کند.
گفتنی است، مخلوط دارچین و هل با چای میتواند قند خون را کاهش دهد و باعث آب شدن چربیهای دیواره عروقی باشد.
نتایج
مطالعات نشان میدهد که جوشاندن چای با ادویهها موجب میشود طبع چای
معتدل شود و طبق آخرین تحقیقات مصرف چای همراه با ادویهها علاوه بر مطلوب
کردن طعم چای میتواند خاصیت آنتیاکسیدانی آن را چند برابر کند.