ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
دانشمندان به تازگی متوجه شدهاند افرادی که هر روز در رژیم غذایی خود ماست را قرار میدهند تا یک چهارم از ابتلا به بیماری «دیابت نوع دو» مصون میمانند. براساس تحقیقات صورت گرفته بر روی رژیم غذایی روزانه بیشاز 2442 داوطلب دانشمندان پی بردهاند افرادی که هر روز ماست مصرف کردهاند با درصد کمتری در طول عمر خود به دیابت نوع دوم مبتلا شدهاند.
ماست به دلیل وجود باکتریهای مختلفی که در خود دارد میتواند سبب تنظیم ترشح انسولین در بدن و در نتیجه پیشگیری از ابتلا به دیابت در بدن شود. دانشمندان در عین حال توصیه میکنند افراد از ماست به صورت طبیعی و نه با افزودنیهایی مانند انواع میوهها، شکر و یا چیپس استفاده کنند زیرا این مواد دارای مقادیر فراوانی شکر و نشاسته در ترکیب خود هستند که سبب بیاثر شدن خاصیت ماست میشود.
پزشکان مصرف ماست را از باقی محصولات لبنی مانند کره، شیر، خامه و پنیر برای مقابله با دیابت موثرتر دانستهاند.